Overzicht cursussen – Aanmeldingsprocedure

Bij de Alliance Française Amersfoort staan de Franse taal en cultuur centraal. Een team van gemotiveerde docenten helpt u graag om u op professionele en ontspannen wijze goed Frans te leren. Onze docenten zijn native speakers (behalve bij de cursussen op beginnersniveau).

Wilt u uw Frans opfrissen? Uw niveau verhogen of gewoon beginnen met het leren van het Frans? Kijkt u in onderstaand overzicht naar de mogelijkheden en volg de links voor specifieke informatie over de cursussen, totdat u heeft gevonden wat perfect bij u past!

  • Op de pagina Algemeen Frans bij de Alliance Française vindt u informatie over de cursussen die in Amersfoort gegeven worden van september tot en met april. Er zijn cursussen voor absolute beginners, voor vergevorderden en voor alle niveaus daar tussenin.
  • Op de pagina Conversatiecursus B2 staat de informatie over de twee cursussen die speciaal gericht zijn op het verhogen van de conversatievaardigheid.
  • Bij de Alliance Française kunt u verder terecht voor bijlessen voor middelbare scholieren en voor privélessen.

Aanmeldingsprocedure

Om u aan te melden voor een cursus gaat u naar de ‘Winkel’ op onze website. U kiest daar de cursus waaraan u wilt deelnemen, vervolgens klikt u op ‘winkelmand bekijken’ en vult in het formulier uw persoonsgegevens in alvorens u betaalt via iDEAL. De betaling met iDEAL via de winkel: https://afpb.nl/amersfoort/winkel/ is tevens uw aanmelding. U ontvangt van de cursuscoördinatrice bericht over uw aanmelding. 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Mailt u dan naar Catherine Groenevelt, coördinatrice. U kunt ook bellen: 033-4637299.

Carte de membre

Als cursist van de Alliance Française Amersfoort bent u gratis lid en krijgt u de Carte de membre. U kunt daarmee deelnemen aan onze lokale culturele activiteiten en aan activiteiten elders in binnen- en buitenland.