Kinderen en Franse les

Kinderen en de Franse taal is “kinderspel! 

Afhankelijk van de leeftijd en de taalkennis van uw kind bestaan er meerdere mogelijkheden om met de Franse taal en cultuur bezig te zijn:
 
Franse les tijdens of na schooltijd

De Alliance Française biedt voor leerlingen van groep 7 en/of 8 van de basisschool een cursus Frans aan. Deze wordt gegeven in 10 lessen van 1 uur, die op school kunnen worden gegeven.
 
De docenten werken met een methode die speciaal is ontwikkeld om kinderen spelenderwijs de beginselen van de taal te leren. De kinderen ‘fietsen’ in Le Petit Tour de Ronde van Frankrijk en maken zo ook kennis met de Franse cultuur en gewoonten, de topografie. 
 
De schoolleiding kan bij interesse contact opnemen met de coördinatrice om te overleggen over plaats, tijd en kosten van de cursus.
 
kinderen-fr-les-2
 
Franse les op zaterdagochtend. 
Zit je op de basisschool en ben je op zoek naar een leuke activiteit met iets nieuws en uitdagends? Wil je graag Frans kunnen spreken tijdens je vakantie in Frankrijk? Meld je dan aan voor een cursus Franse les bij de Alliance Française.  
 
 
 
Er is een groep voor kinderen van 7-9 jaar en één voor kinderen van 9-11 jaar. (max. 10 kinderen)
Je krijgt 10 lessen van 1 uur. De kosten zijn €100,00 (inclusief materiaal). De lessen worden gegeven op het Corderius College en beginnen om 10.00 uur.

 

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de cursuscoördinatrice, Madame Catherine Groenevelt. U kunt ook bellen: 033 463 72 99.