Lid worden Alliance Française Amersfoort

Lid worden van de Alliance Française Amersfoort is zo gek nog niet.

U kunt lid worden van de Alliance Française door u aan te melden bij het secretariaat van de Alliance Française Amersfoort. Dit gaat het makkelijkst door gebruik te maken van het inschrijfformulier. U krijgt dan een bewijs van lidmaatschap, de ‘Carte Nationale’. Hiermee heeft u toegang tot alle door de verenigingen georganiseerde activiteiten in binnen- en buitenland.

Voor houders van de Carte Nationale is de toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française doorgaans gratis, aan anderen wordt een bijdrage gevraagd. Voor theater- en filmvoorstellingen of concerten, ook van instellingen waarmee de Alliance Française samenwerkt, geldt op vertoon van de Carte Nationale veelal een gereduceerde entreeprijs.

De uitnodigingen die de leden en cursisten ontvangen, geven actuele informatie en nadere bijzonderheden over de activiteiten van de Alliance Française in en rond Amersfoort en dikwijls ook over andere Fransgetinte evenementen.

 

Contactpersoon lidmaatschap: Michèle Ummels amersfoort@afpb.nl

 

Contributie
Kosten lidmaatschap Alliance Française Amersfoort 2019-2020

Per persoon

€ 35,–

Met partner

€ 55,–

Student/CJP

€ 12,50

Betalingen kunt u doen via iDEAL. Uw aanmelding is definitief als de betaling gedaan is. Alle informatie vindt u in onze winkel.

 

 

Het lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus van het jaar daarna. Wie zich na 1 januari aanmeldt als lid, betaalt de helft van het lidmaatschap.