Lid worden Alliance Française Amersfoort

Erg de moeite waard, omdat u van de Franse taal en cultuur houdt!

Het biedt u de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten, die ook belangstelling hebben voor de Franse taal en cultuur. U heeft de gelegenheid om vaker Frans te spreken en te beluisteren. U kunt deelnemen aan de culturele activiteiten die de Alliance organiseert, en u wordt op de hoogte gehouden van activiteiten van andere Alliances in de regio.

Als u lid wilt worden van de Alliance Française kunt u zich aanmelden bij de secretaris van de Alliance Française Amersfoort. Contactpersoon lidmaatschap: Michèle Ummels amersfoort@afpb.nl

Leden ontvangen een ‘Carte Nationale’. Hiermee hebben zij gratis toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française. Voor deze activiteiten ontvangen de leden en cursisten een uitnodiging.

Voor theater- en filmvoorstellingen of concerten, van instellingen waarmee de Alliance Française samenwerkt, geldt op vertoon van de Carte Nationale veelal een gereduceerde entreeprijs.

 

 

Kosten lidmaatschap Alliance Française Amersfoort 2019-2020

Per persoon

€ 35,–

Met partner

€ 55,–

Student/CJP

€ 12,50

N.B. Het lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus van het jaar daarna.

Wie zich na 1 januari aanmeldt als lid, betaalt voor het resterende seizoen de helft van de normale kosten voor het lidmaatschap.

De aanmelding is definitief als u heeft betaald. De betaling verloopt via iDEAL.

Voor inschrijven en betalen gaat u naar onze winkel.