Frans voor kinderen van de basisschool

Wegens te geringe belangstelling gaat deze cursus in 2019 niet door !!!!!!

“Jong geleerd, oud gedaan”.

Salut, ça va?
Qui, ça va bien et toi?
Je m’appelle Alain et toi?
Je suis Marja
Vous êtes ici en vacances?
Qui au camping
On va nager?
d’accord
à tout à l’heure

Hoe leuk is het niet als je kinderen op vakantie in Frankrijk contact maken en omgaan met Franse kinderen. Voor al die gezinnen die de vakantie in Frankrijk door brengen maakt dat de vakantie tot een nog groter succes.
De Alliance Française heeft daarom voor onze jonge liefhebbers een cursus samengesteld.
In het voorjaar bieden we vanaf 6 februari a.s. op woensdagmiddag in Dok Zuid “Le petit tour” aan: 12 lessen van één klokuur buiten de schoolvakanties. De kosten bedragen inclusief lesmateriaal € 75,- In deze cursus leren de kinderen op speelse wijze eigentijds en praktisch Frans van één van onze docentes die jarenlang in Frankrijk gewoond en gewerkt heeft en daar haar kinderen zag opgroeien.  

Belangstelling voor deze cursus? Laat het ons zo snel mogelijk weten via cursus.apeldoorn@afpb.nl
Als er 9 of meer kinderen zijn, gaat de cursus door. Het maximaal aantal is 15 kinderen per groep.

De cursusdata zijn: 6 februari, 13 februari, 20 februari, 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 10 april, 8 mei, 15 mei en 22 mei 2019.

De inschrijving is definitief als € 75,- is overgemaakt naar de bankrekening van de Alliance Française Apeldoorn NL27INGB0000952850 onder vermelding van kindercursus.
Als de cursus niet door bijvoorbeeld te weinig inschrijvingen dan wordt het inschrijfgeld rond 6 februari 2019 gerestitueerd.
Plaatsing in volgorde van inschrijving!