Lid worden van de Alliance Française

Men wordt lid van de Alliance Française Bergen op Zoom door zich aan te melden bij het secretariaat - Mme Marij Opdam, tel. 0164 687179 - en het betalen van de contributie. De bestaande leden krijgen elk jaar aan het begin van het seizoen een rekening toegezonden. Na betaling van de contributie wordt de Carte Nationale toegezonden.

kosten lidmaatschap
per persoon :
€ 45,00
tweede lid zelfde adres :
€ 20,00

Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd, tenzij U Uw opzegging vóór 1 augustus, schriftelijk aan de secretaris kenbaar maakt. Wanneer u zich inschrijft als cursist, bent u automatisch, dat wil zeggen zonder bijbetaling, lid en hoeft u zich niet apart in te schrijven.

Carte Nationale

Na ontvangst van de contributie ontvangt u de ‘Carte Nationale’ van de Alliance Française des Pays-Bas. Deze kaart is persoonlijk en biedt een aantal voordelen, zoals:

 

  • Gratis toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française Bergen op Zoom;
  • gratis toegang tot de culturele activiteiten van alle andere afdelingen van Alliances Française des Pays-Bas;
  • korting in het restaurant van de Alliance Française op de Boulevard Raspail 101 te Parijs;
  • korting op het abonnement van het tijdschrift 'En Route', een tweemaandelijks tijdschrift over Frankrijk, de Fransen en de Franse taal;
  • korting op de normale toegangsprijs bij Franse films in Cinema Paradiso (Cinema Actueel) te Bergen op Zoom;
  • gebruik van de bibliotheek van de Alliance Française (ook in Parijs).

Introducé(e)s en andere belangstellenden zijn uiteraard ook welkom bij onze culturele activiteiten! (tegen een geringe vergoeding)