Cinema Paradiso

Franse films bij CINEMA KIEK IN DE POT

Evenals vorige seizoenen vraagt de Alliance Française Bergen op Zoom uw aandacht voor de Franse films van Cinema Paradiso, de filmclub van de Cinema Kiek in de Pot.  U bent van harte welkom op de locatie:

Burgemeester van de Laarstraat 25/Markiezaatsweg, Bergen op Zoom

De Alliance Française heeft als doelstelling het verspreiden van de Franse taal en cultuur. Cinema Paradiso stelt zich ten doel om de betere Franse films te vertonen. Het samenwerkingsverband tussen de Alliance Française en Cinema Paradiso is dus evident. In de praktijk betekent het dat (vrijwel) maandelijks een goede Franstalige film in de Cinem'Actueel wordt vertoond.

Een lidmaatschap van Cinema Paradiso met toezending van de programmafolder kost € 12,00 per jaar en is te verkrijgen vóór aanvang van de film bij het tafeltje van Cinema Paradiso naast de kassa. U betaalt dan € 7,00 toegangsprijs en krijgt elke maand het nieuwe filmprogramma in uw brievenbus. Indien u geen behoefte hebt aan een papieren folder kost een lidmaatschap 10 euro per jaar. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief via de website www.cinemaparadiso.nl.

Voor diegenen die verhinderd zijn : City in Roosendaal en Cine-Service in Etten-Leur vertonen dezelfde films op andere dagen. Voor meer informatie: www.cinemaparadiso.nl

Wenst u géén lid te worden van de filmclub Cinema Paradiso, maar toch maandelijks een Franse film te gaan zien, dan krijgt u op vertoon van uw Carte Nationale € 1,-- korting (op de normale toegangsprijs van € 9,00). Deze korting geldt alleen voor Franse films.