Bienvenue

Alliance Française: Frankrijk in Nederland !Facebook VK

U vindt bij de Alliance Française Breda altijd de juiste cursus Frans (voor beginners en gevorderden). Onze cursussen en cultureel programma vormen een unieke combinatie in Nederland. Bij ons raakt U vertrouwd met de Franse taal en cultuur, geschiedenis en actualiteit. Dit doen we met uitstekende docenten en moderne middelen.

AFGELASTING ALLE ACTIVITEITEN i.v.m. COVID-19 / Coronavirus

BELANGRIJK: alle lessen en activiteiten gaan tot nader order NIET door!!!

Op dit moment volgt Alliance Française Breda de richtlijnen en instructies zoals die door het kabinet en het RIVM worden uitgevaardigd voor het onderwijs, nationaal en ook specifiek voor Noord-Brabant. Dit betekent dat alle lessen en activiteiten tot nader order komen te vervallen (minstens t/m 28 april 2020). Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen in een situatie van force majeure.

Café Français: AFGELAST (tot nader order)

Lezing Janine Berns (26 maart 2020): AFGELAST.

4- daagse Parijsreis (24 t/m 27 april 2020): AFGELAST

Helaas moeten wij u berichten dat wij de voorjaarsreis naar West-Parijs moeten annuleren ivm het Coronavirus. Wij hopen van harte dat wij deze reis op een ander tijdstip nog uit kunnen voeren. Naar verwachting pas in het nieuwe cursusjaar 2020/2021. Wij zullen u hierover tijdig informeren. 

 
Klik hier direct door naar:
CursussenCultuur