Lid worden?

Wilt U lid worden van onze Alliance om culturele activiteiten bij te wonen (maar geen cursus volgen), dan kunt U dit inschrijfformulier cultureel lid invullen.

Jaarlijks organiseert AF iedere maand interessante culturele activiteiten zoals concerten, films, lezingen, reizen etc. Klik hier voor het uitgebreide programma.

 

Contributie:

€ 35,- p.p.

€ 20,- tweede lid, woonachtig op hetzelfde adres

€ 20,- studenten (op vertoon van studentenkaart)

Betaling: via overboeking op rekeningnummer NL13 ABNA 0520 3735 10 t.n.v. Stichting Alliance française de Breda

Na betaling ontvangt u uw bewijs van lidmaatschap: de Carte Nationale.

 

Lidmaatschap en Carte Nationale

De Carte Nationale is het bewijs van lidmaatschap en geeft gratis toegang tot het bijwonen van de lezingen en culturele activiteiten van de Alliance française, niet alleen in Breda, maar ook in binnen- en buitenland. In Breda krijgt u tevens regelmatig korting op Franse films in het Chassé Theater via onze Club Cinéma. Verder kunt u, in overleg met de betreffende Alliances elders in Nederland, ook deelnemen aan culturele reizen die door hen worden georganiseerd.

 

 

Aanmeldingen, adres- en emailwijzigingen en opzeggingen

Aanmeldingen, adres- en emailwijzigingen en opzeggingen bij het secretariaat:

telefonisch: 0161-43 17 65 of per mail: secr.breda@afpb.nl

Let op: opzeggingen voor 1 juni.

 

Invités en studenten

Invités (niet-leden) zijn van harte welkom bij de culturele activiteiten te Breda; zij betalen hiervoor een bijdrage van € 10,- per avond.

Studenten betalen € 5,- op vertoon van hun studentenkaart.

Cursisten zijn tijdens hun cursusperiode automatisch lid. Na beëindiging van de cursus kunnen zij hun lidmaatschap voortzetten door aanmelding bij het secretariaat.