Welkom

Bienvenue à l’Alliance Française Cœur de Zélande
Welkom bij de Alliance Française Hart van Zeeland

 

LET OP

In verband met de coronacrisis zijn de activiteiten opgeschort . Wij houden de ontwikkelingen en de landelijke richtlijnen in de gaten en berichten u over eventuele vervolgstappen.  We vertrouwen op uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden. 

 

De Alliance Française is een wereldwijde organisatie die haar hoofdzetel in Parijs heeft. Zij heeft als doel de Franse taal en cultuur te bevorderen en te verspreiden. In Nederland werd de Alliance Française des Pays-Bas opgericht in 1888.

De Alliance Française Cœur de Zélande organiseert taalcursussen op vele niveaus en voor verschillende doelgroepen: privé, maar ook “à la carte”, bijvoorbeeld voor bedrijven. Daarnaast bieden we regelmatig een culturele activiteit aan ter aanvulling van het Franstalig onderwijs.
Kijk voor het laatste nieuws van de Alliance Française Cœur de Zélande op onze nieuwspagina.

We verwelkomen u graag als lid van de Alliance Française. Het lidmaatschap geeft recht op het doorgaans gratis bijwonen van de culturele activiteiten zowel bij de eigen Alliance als bij de andere afdelingen, zelfs in het buitenland. Dit op vertoon van de lidmaatschapskaart – Carte Nationale – die u na betaling ontvangt.

Het bestuur van Alliance Française Cœur de Zélande hoopt u als lid, cursist, of belangstellende bij onze culturele activiteiten te mogen ontmoeten.