Aanmelden lid

La semaine de Guillaume
Leden worden wekelijks gratis per e-mail op de hoogte gehouden van actuele informatie over de cursussen, culturele activiteiten in de wijde omgeving en interessante programma’s op TV5. 

Carte Nationale
Met de «Carte Nationale», het bewijs van lidmaatschap, heeft u meestal gratis toegang tot alle activiteiten van de AF Coeur de Zélande. De carte geeft ook toegang tot activiteiten van afdelingen elders in het land.
Bovendien hebben leden op vertoon van hun carte vrij toegang tot het restaurant van de Alliance Française in Parijs (101 Boulevard Raspail) en geven sommige Franse musea korting op de toegangsprijs. Dat staat nergens aangegeven, u moet er zelf naar vragen.

Contributie
Per persoon: € 30,00 per jaar Een echtpaar betaalt € 45,00.

Het lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus. Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd. Opzeggen dient te geschieden voor 1 juli bij de secretaris. Voor de betaling van de contributie wordt een rekening toegezonden.

 

Opgeven
U kunt zich opgeven als lid  door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Aanmelding voor
Aanhef
Uw Voorletters
Uw Achternaam (verplicht)
Uw Straat en huisnummer
Uw Postcode en Woonplaats
Uw Telefoonnummer
Uw E-mail adres (verplicht)
Hoe bent u in contact gekomen met de Alliance Française Coeur de Zélande?
Noot: Bij elke aanvraag sturen wij een email ter bevestiging. Het komt voor dat onze reactie op uw aanvraag in uw "spam" box terecht komt.