Vacatures – Vrijwilligers

De Alliance Française Tilburg/Den Bosch zoekt voor het aankomend cursusjaar nog enkele vrijwilligers die belangstelling hebben voor de volgende werkzaamheden.

 

Webmaster

Voor het onderhoud en verder door ontwikkelen van de website van de Alliance Tilburg/Den Bosch zijn we ook op zoek naar een webmaster die het leuk vindt om hier mee bezig te zijn. Dit kan bv ook in combinatie met social media zijn maar als je interesse hebt in andere zaken kan daar in overleg naar gekeken worden 

 

Bestuurslid Tilburg/Den Bosch

Daarnaast zoeken we nog een nieuw bestuurslid. De bestuurstaken liggen door enkele wisselingen nog niet helemaal vast en zal in overleg nader worden besproken. Een voorbeeld is de PR /communicatie functie ( inclusief ondersteuning van bv de digitale media)  Maar het belangrijkste is je enthousiasme en dat je dingen voor elkaar wilt krijgen. Je hebt uiteraard wel affiniteit met de Franse taal en cultuur.

 

Culturele activiteiten

Als je iemand bent die het leuk vindt om culturele activiteiten te organiseren dan ben je van harte welkom om hierin een bijdrage te leveren. Heb je ideeën en wil je deze graag realiseren?

Voor de verschillende bovenstaande werkzaamheden kunnen we in overleg altijd kijken hoe dingen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 

Meer weten met betrekking tot bestuurslid of de culturele activiteiten?
Bel met Paul Vissers, voorzitter van de Alliance ( 06 139 35 525)  of stuur een bericht naar: pres.boisleduc@afpb.nl. We nemen dan contact met je op.