Cursussen

Of u nu Frans wilt leren voor uw werk, voor de vakantie of als hobby, de Alliance Française heeft altijd de juiste cursus voor u. De lessen worden in kleine groepen en volgens eigentijdse methoden gegeven door vakkundige docenten. Bij voldoende aanmeldingen worden de cursussen op alle niveaus aangeboden.

Afhankelijk van de reeds aanwezige kennis van de taal kan men op ieder niveau aan een cursus beginnen. Tijdens de informatie- en inschrijfavonden geven de docenten daarover persoonlijk advies, mede aan de hand van een vrijblijvende test. Dit vormt een goede garantie dat de cursus waarvoor men zich inschrijft, met plezier gevolgd kan worden en het gewenste resultaat zal opleveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden: Algemeen Frans en speciale cursussen, zoals conversatie, Frans voor vakantie, zakelijk Frans en literatuur. De nadruk ligt op de spreek- en luistervaardigheid. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten aan wie met regelmaat cursussen worden aangeboden om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de grammatica en voor wetenswaardigheden over cultuur en samenleving in Frankrijk.