Bienvenue – Welkom


Frans leren of opfrissen?
Kom naar de Alliance Française Ede-Wageningen!

Heeft u de Franse taal nodig voor studie of werk? Gaat u regelmatig naar Frankrijk of een ander Franstalig land voor vakantie, familiebezoek of voor de liefde? Overweegt u misschien zelfs om in Frankrijk te gaan wonen? Dan weet u allang dat de kennis van de Franse taal en cultuur erg belangrijk is.

De Alliance Française verzorgt al 120 jaar als non-profit organisatie uitstekende Franse taalcursussen en biedt daarnaast een gevarieerd cultureel programma: interessant en gezellig!


 
De audities gaan van start!
Op zondagmiddag 15 maart 2020 vindt het 36ste Concours de la Chanson Alliance Française des Pays-Bas plaats in Theater Diligentia, Den Haag. Zing jij in het Frans , houd je van Franse chansons en wil je meedoen? Stuur dan jouw auditie in voor 15 december 2019!
 

Bienvenue Welkom bij de Alliance Française Ede-Wageningen

We organiseren cursussen Frans, excursies, lezingen, film- en muziekavonden. Daarmee brengt de Alliance Française Ede-Wageningen de Franse taal en cultuur in Ede-Wageningen en omgeving.

Informatief voor cursusdoeleinden.
Elke dag een nieuw onderwerp.

logomail_nbf

Dagelijks verschijnen  multiple-choice vragen over de Franse grammatica en orthographie. U kunt uw score dagelijks vergelijken met andere deelnemers. U steekt er veel van op. Pas op: het is verslavend! 

Franstalige vacatures!

Verse croissants, rode wijn, de zangerige Franse taal én een baan als fulltime telefonisch hulpverlener bij de ANWB in Lyon of Den Haag. La chance d’une vie, toch?

Vacature Lyon

Vacature Den Haag

1jour 1actu

Informatief voor cursusdoeleinden.
Elke dag een nieuw onderwerp.