Lid worden

De Alliance Française ‘t Gooi en Almere maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van 1200 Alliances.

Ook in Nederland is de Alliance Française al meer dan 125 jaar actief in 34 afdelingen, die hetzelfde doel hebben: het bevorderen van de belangstelling voor de Franse taal en cultuur.

Dat doen wij door het organiseren van cursussen en culturele avonden en bijeenkomsten. Zo nodigen we bijvoorbeeld sprekers uit voor een lezing, bezoeken we tentoonstellingen, nodigen we theatermakers uit voor een voorstelling enzovoort.

Als u een cursus volgt, bent u automatisch lid van onze Alliance Française en heeft u toegang tot alle door de vereniging georganiseerde activiteiten in binnen- en buitenland, zoals onze culturele avonden en die van de andere 33 Alliances in Nederland.

U kunt ook lid worden van de Alliance Française zonder dat u een cursus volgt. U krijgt dan eveneens toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française in binnen- en buitenland.

Voor bepaalde activiteiten zullen wij een kleine bijdrage vragen.

Als u geen lid of cursist bent en lid wilt worden, kunt u zich inschrijven door dit formulier te downloaden, in te vullen en op te sturen aan onze voorzitter:

De contributie voor het seizoen 2019-2020 bedraagt;
per persoon € 40,- 

met partner € 55,-

student / CJP € 15,00.

U kunt betalen in de winkel met iDEAL.

Bent u geen lid of cursist van de Alliance Française, dan bent u ook welkom bij onze culturele activiteiten maar dan vragen wij minimaal een bijdrage van € 7,50 per evenement.