S’inscrire  •  Inschrijven

Paysages près de Sarraud (Vaucluse; à gauche)  et de Cognac (Charente; à droite)Photos : Yann Arthus-Bertrand

Paysages près de Sarraud (Vaucluse; à gauche) et de Cognac (Charente; à droite)
Photos : Yann Arthus-Bertrand

Algemeen
Of u nu Frans wilt leren voor uw werk, voor de vakantie of als hobby, de Alliance Française heeft altijd de juiste cursus voor u. De Alliance Française, opgericht in 1883 (Parijs) en voor Nederland in 1888, beschikt over meer dan een eeuw ervaring. Mede daarom kunnen de goed opgeleide en regelmatig bijgeschoolde docenten u snel en op plezierige wijze vertrouwd maken met de Franse taal en cultuur.

De cursussen worden op een speelse manier gegeven in kleine groepen. De docenten spreken zeer goed Nederlands en zijn van oorsprong Franstalig. Daardoor komt u veel te weten over de Franse cultuur en gewoonten. In het kader van hun “éducation permanente” worden ieder jaar nascholingen en studiedagen gehouden. Zo blijven de docenten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op onderwijskundig en didactisch gebied.

Ook het bedrijfsleven weet de Alliance Française regelmatig te vinden. Voor de cursus Zakelijk Frans en voor Bedrijfstrainingen bestaat veel belangstelling. Het Frans is momenteel, na het Engels en Spaans, de derde wereldtaal.

Inschrijven
Als uw niveau al duidelijk is (u heeft bijvoorbeeld eerder bij ons of bij een andere Alliance een cursus gevolgd), dan hoeft u niet langs te komen tijdens de inschrijf- en informatieavonden om te worden getest en kunt u zich digitaal inschrijven. U kunt onderstaand formulier invullen en mailen/opsturen. Dit kan ook, als u er zeker van bent dat u beginner bent. Dan kunt u zich digitaal voor de beginnerscursus aanmelden.

Cursusgeld
Conversatiecursussen Frans :  niveau A, B of C :  € 285,-
N.B. Boeken zijn niet in de prijs begrepen.
Voor de cursussen in de Savelberg (Gouda) geldt een verplicht supplement van € 25,- op de woensdagmorgen en €6,- op donderdagavond, voor koffie en thee.
`
Betalen
Overschrijven naar rekening NL17 INGB 0003 805800 bij de ING-bank t.n.v. Stichting Alliance Francaise (geen ç) Gouda te Haastrecht De inschrijving is pas definitief, nadat het inschrijfbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Inschrijfformulier downloaden
bestandsindeling  .doc
Deze indeling is geschikt voor Microsoft Word 97 en voor alle latere versies van Word.
Vrijwel alle andere programma’s voor tekstverwerking ondersteunen deze bestandsindeling.bestandsindeling  .pdf
Deze indeling is geschikt voor Adobe Reader. Dit programma is niet alleen op vrijwel alle PC’s en laptops geïnstalleerd, maar ook op de meeste tablets en smartphones (Android en Apple iOS).