Voyage annuel 2019 Baie de Somme

Bassin de la Somme

Carte du bassin versant de la Somme • photo :  Boldair  • source :  Wikimedia Commons

 

De reis is door omstandigheden dit jaar iets eerder gepland dan gebruikelijk. Al mijn gespreksgenoten toverden een grote glimlach op hun gezicht als ik het weer aan de orde stelde. “Het kan dan ook prachtig weer zijn!”

 

Laten we daar vanuit gaan. Dan kunnen we ook extra genieten van de tuin van ons Manoir. Het Manoir de la Canche is een prachtige plek om te verblijven. Breng vooral een bezoek aan de site; alleen al voor de voorpret. Mocht je behoefte hebben om daar te gaan trouwen, laat het me dan even weten.

 

Een ander toevoeging aan de reis zijn twee culturele activiteiten: op de eerste avond is er speciaal voor ons een klein concert met folkloristische muziek, gespeeld op oude instrumenten en op de zaterdagavond staat er in het 100 jaar oude theater van Abbeville een voorstelling van het wereldberoemde duo Zack et Stan op het programma.

 

Zack en Stan zijn twee magiciens die een zeer professionele show verzorgen. Het voordeel van deze show is dat het voor zowel de mensen die de taal al goed meester zijn als voor de mensen die er nog een beetje moeite mee hebben, het aantrekkelijk is om naar te kijken.

 

Benieuwd naar het programma? Of meteen al inschrijven? Klik op de buttons om het programma te bekijken en om het inschrijfformulier te downloaden.