Bienvenue

Logo-AF_Kennemerland

 

Dernière Minute : nous recherchons des professeurs !

 

INFORMATIE CURSUSJAAR 2017-2018

Onze specialiteit is het geven van cursussen Frans van hoge kwaliteit. Daarnaast organiseren wij culturele activiteiten, waar cursisten en andere geïnteresseerden nader kennis kunnen maken met de Franse cultuur. Wij maken deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 800 Alliances Françaises.

Capture d’écran 2016-07-14 à 22.03.54

HET CURSUSAANBOD

Wij bieden cursussen voor alle niveaus, van echte beginners tot ver gevorderden.

1. De Alliances Françaises in Nederland vormen een nationaal netwerk, waarvan het pedagogisch plan gericht is op de specifieke kenmerken van Nederland en het Nederlandse publiek.

2. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren docenten, met Frans als moedertaal of als tweede taal. Een lesgroepje bestaat uit 10-13 leerlingen.

3. Het accent ligt op het ontwikkelen van de spreek- en luistervaardigheid . Daarnaast wordt aandacht besteed aan de grammatica en kennis van Frankrijk. Op verzoek ontvangt u aan het eind van het cursusjaar een certificaat.

4. Het cursusaanbod is gebaseerd op de codering van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen. Er bestaan 6 niveaus: A1, A2, B1, B2, C1, C2.

SPECIFIEKE CURSUSSEN   
- Conversatie
- Privélessen
- Frans voor de vakantie
- Cursussen ter voorbereiding van DELF (Diplôme d’Études en Langue Française)
- Zakelijk Frans
- Frans voor de Basisschool
- Chansons