Cursussen

librairie_mazarine_institut_france

Bibliothèque Mazarine  •  Paris 6ème

Foto: Remi Mathis et Marie-Lan Nguyen • Licentie : CC BY-SA

 

 

Cursussen Franse Taal

Wil je meer uit je verblijf in Frankrijk halen? Volg dan de cursussen van de Alliance Française Maestricht. Raak vertrouwd met de Franse taal of ontwikkel je verder.

 

De Alliance Française Maestricht organiseert cursussen Frans op alle niveaus, van beginner tot vergevorderde. De nadruk ligt daarbij vooral op spreek- en luistervaardigheid. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de grammatica en wetenswaardigheden over cultuur en samenleving in Frankrijk.

 

Alle cursussen worden gegeven door goed opgeleide docenten. Onze comfortabele leslokalen zijn voorzien van de modernste leermiddelen en zorgen voor een optimale leeromgeving. 

 

Cursisten zijn voor de duur van het cursusseizoen lid van de Alliance Française en betalen dus geen contributie. Het lidmaatschap geeft recht op het doorgaans gratis bijwonen van de culturele activiteiten zowel bij de eigen Alliance als bij de andere afdelingen, zelfs in het buitenland, op vertoon van de lidmaatschapskaart ’Carte Nationale’ die u na betaling ontvangt. Voor bijzondere activiteiten geldt een speciaal tarief.

 

 

 

Wilt u ook meer weten over Franse cultuur, geschiedenis en actualiteit, dan vormen de culturele avonden een aangename aanvulling op de lessen.