Bienvenue

BIENVENUE À L’ALLIANCE FRANÇAISE TWENTE

Het team van de Alliance Française Twente presenteert u met veel genoegen haar nieuwe programma voor het jaar 2020-2021.

We realiseren ons dat de toekomst nog onzeker is maar we hopen dat zowel de lessen als de culturele activiteiten kunnen doorgaan met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Daarvoor hebben wij zowel voor de cursussen als voor de soirées grotere zalen gereserveerd waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Op deze website – www.afpb.nl/twente – vindt u informatie over onze activiteiten, ons lesprogramma en onze culturele evenementen. Voor ons gehele cursusaanbod geldt dat het accent voornamelijk zal liggen op het actief (leren) spreken van het Frans. Of u de taal nu voor uw werk nodig hebt, voor uw vakantie of als hobby beoefent, de Alliance Française heeft altijd de juiste cursus voor u. De Alliance Française is niet alleen een cursuscentrum maar ook een cultureel instituut dat haar leden, cursisten en introducés een aantrekkelijk evenementenprogramma aanbiedt. Dit zijn de gelegenheden bij uitstek om andere Franssprekenden en francofielen te ontmoeten!