Café français
 

 CAFÉ FRANÇAIS BIJ ALLIANCE FRANÇAISE ZUTPHEN

 

Alliance Française Zutphen organiseert vrijdag 5 oktober 2018 voor alle liefhebbers van de Franse taal, een Café français tussen 17.00 uur en 19.00 uur in Grand Café De Courant, Houtmarkt 66 in Zutphen.


Dé kans voor alle liefhebbers van de Franse taal om informeel, onder het genot van een drankje, met elkaar Frans te spreken over allerlei onderwerpen. 

Een Café français is vaak de enige gelegenheid om samen ongedwongen Frans te spreken of te oefenen. Een mooie kans om je Franse kennis in praktijk te brengen, want bij het Café Français, on parle français!

Tussen 17.00 uur en 19.00 uur is er vrije inloop voor iedereen die graag wat Frans wil spreken, ook scholieren zijn deze middag van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn of een cursus te volgen om van deze gezellige middag te genieten. 

Deze middag is er alle ruimte om elkaar in informele sfeer te ontmoeten en er zijn genoeg onderwerpen te bedenken om onder het genot van een drankje over te praten, daarnaast zal er mogelijk een kleine verrassing zijn.

Toegang is voor iedereen geheel gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Grijp die kans en spreek Frans! Nous espérons vous rencontrer nombreux !