Actualiteiten

De Alliance Française Zutphen is negentig. Negentig!

 

Dat vraagt om nóg een feestje, een heel Frans feestje, met Nederlandse wijn.

En voordat u ons wanhopig gaat mailen en ons vraagt wat ons in hemelsnaam bezielt om met Nederlandse wijn aan te komen, denkt u even na. Want wat is er nou helemaal aan de hand, hm? Wij zijn geheel vervuld van l’amour voor alles wat Frans is, dat spreekt voor zich. Wij zijn echter tegelijkertijd groot voorstander van la production locale, vandaar onze keuze. Het betekent waarschijnlijk dat u iets nieuws gaat ervaren als u komt proeven. Kortom laat u verrassen!

 

We vieren ons feestje in de directe omgeving van Zutphen, op ‘de Fiere Wijnakker’. Terwijl de druiven rustig rijpen onder de zon van de Achterhoekse nazomer krijg​t u een rondleiding in de wijngaard, uitleg over het proces van het wijnmaken en een proeverij. Bent u net zo benieuwd als wij en komt u proeven?

 

We ontmoeten u graag op 2 september a.s. in de Fiere Wijnakker aan de Vierakkersestraatweg 8 in Zutphen. Vanaf 2 uur bent u van harte welkom en ontvangen wij u op z’n Frans met live gezongen chansons verzorgd door het Orgue de Barbarie. Als u zin heeft, zingt u lekker mee. Kosten voor deze, ongetwijfeld gezellige middag, zijn € 10,- voor Alliance Française leden en € 15,- voor niet-leden. Omdat er ruimte is voor zo’n 40 bezoekers, vragen we u om u aan te melden op het mailadres: lustrumfeestafzutphen@afpb.nl Betalen doet u op 2 september.