Op reis met de Alliance

Een dagexcursie naar het Europees Parlement woensdag 9 oktober 2019

 

 

Ik ga mee op excursie naar het Europees parlement in Brussel op 9 oktober 2019

Uw voorletters en roepnaam

Uw achternaam

Uw telefoonnummer

Uw E-mail adres

Noot: Bij elke inschrijving sturen wij een email ter bevestiging. Het komt voor dat onze reactie op uw aanvraag in uw "spam" box terecht komt.

Het Europees Parlement vergadert op woensdag 9 oktober 2019 in Brussel. Het idee is om een bezoek te brengen aan een plenaire zitting van het nieuw-gekozen parlement en daar om heen wat activiteiten te plannen, bijvoorbeeld een bezoek aan het Huis van Europese Geschiedenis met een lunch aldaar, en in het Parlement een toelichting te krijgen op het functioneren van het Europees Parlement en de andere Europese instituties.

Vervoer per bus. Vertrek uit Zwolle om 08:00 uur vanaf de achterkant van het station en zijn rond 23:00 uur daar ook weer terug. De kosten per persoon zullen uitkomen op
ongeveer € 55,-

Natuurlijk is het de bedoeling om de uiteenzettingen zoveel mogelijk in de Franse taal te laten plaatsvinden, maar er komt een korte samenvatting in het Nederlands. De 9de oktober zullen er geen lessen worden gegeven.

 

Gaat u ook mee?  Er zijn nog een paar plaatsen over in de bus. Begin september kunnen we de dagtrip definitief invullen en de belangstellenden informeren.

Marian Schalke vicepres.zwolle@afpb.nl

De reis met Hemelvaart gaat jammer genoeg niet door.

 

Op 11 mei 2018 zijn we met een kleine groep op excursie geweest  naar
Slot Zuylen

 


De reis van 2018 naar Metz en Verdun ging niet door

.

Op 13 mei 2017 was de dag-excursie naar Luik

SAMSUNG CSC

Parijs juni2016kleinWe zijn in Parijs geweest van 2 t/m 5 juni 2016