Op reis met de Alliance

Een dagexcursie naar het Europees Parlement woensdag 9 oktober 2019

Het Europees Parlement vergadert op woensdag 9 oktober 2019 in Brussel. Het idee is om een bezoek te brengen aan een plenaire zitting van het nieuw-gekozen parlement en daar om heen wat activiteiten te plannen, bijvoorbeeld een bezoek aan het Huis van Europese Geschiedenis met een lunch aldaar, en in het Parlement een toelichting op het functioneren van het Europees Parlement en de andere Europese instituties. We hebben een optie op 9 oktober en in augustus krijgen wij de bevestiging.

 

Vervoer per bus. We vertrekken uit Zwolle om 08:00 uur vanaf het station en zijn rond 23:00 uur daar ook weer terug. De kosten per persoon zullen uitkomen op ongeveer € 55,-

Natuurlijk is het de bedoeling om de uiteenzettingen zoveel mogelijk in de Franse taal te laten plaatsvinden, maar laat je daardoor niet ontmoedigen, want we verzorgen een korte samenvatting in het Nederlands.

 

Ga je mee? Laat dan uiterlijk op 1 april 2019 weten. Er kunnen maximaal 30 personen met de bus mee. Begin september kunnen we de dagtrip definitief invullen en de belangstellenden informeren.

Marian Schalke, vicepres.zwolle@afpb.nl

De reis met Hemelvaart gaat jammer genoeg niet door.

 

Op 11 mei 2018 zijn we met een kleine groep op excursie geweest  naar
Slot Zuylen

 


De reis van 2018 naar Metz en Verdun ging niet door

.

Op 13 mei 2017 was de dag-excursie naar Luik

SAMSUNG CSC

Parijs juni2016kleinWe zijn in Parijs geweest van 2 t/m 5 juni 2016